Što vam se može dogoditi ako živite na letačkoj liniji?

Veliki štap smrznute mokraće .. Ništa se slično nije dogodilo i nikada se neće dogoditi.

Avioni nikada ne prazne toaletni otpad u zrak. Taj se otpad sakuplja u spremnike koji se prazne kad avion sleti. Poduzimaju se sve mjere opreza za sigurnost tih spremnika. Čak i ako ludi pilot želi isprazniti ovaj spremnik, pristup ovom spremniku je moguće samo izvan aviona.

U vrlo rijetkim slučajevima led može pasti s zrakoplova. Kroz britanski zračni prostor godišnje prođe i do tri milijuna zrakoplova; Uprava civilnog zrakoplovstva zaprimi samo 20 ili 30 žalbi na problem tijekom istog razdoblja. Samo pet padajućih komada leda udarati ljude.

U srpnju 2009. ledeni blok veličine nogometne lopte slomio je krov automobila u Leicestershireu.To je utvrđeno kao nepravilna nakupina tuče kad na tom području nije zabilježen let.
Ako bi led padao iz aviona, bilo bi to zato što se voda koja se skuplja na krilima na velikoj visini smrzava (koja se topi kad avion sleti) ili zato što voda u ventilacijskom sustavu zrakoplova curi iz neispravne brtve u trup aviona.

Plava kemikalija dodaje se vodi u zahodima zrakoplova kako bi joj zadala miris ili otopila krutine, ali plavi blok leda koji bi mogao pasti iz zrakoplova može nastati samo opskrbnom cijevi.
Pravila Federalne uprave za zrakoplovstvo u SAD-u također su stroga. Nijednog Amerikanca nikada nije pogodilo po glavi bilo što što pada iz zahoda aviona. Sve žalbe upućene FHK-u zbog smeđih stvari koje padaju s neba podudaraju se s razdobljem migracije ptica. ptice koje jedu borovnice i ne mogu se kontrolirati.

Moderni vlakovi u Engleskoj nose spremnik za zadržavanje, baš kao i avioni, ali neki stariji vlakovi odlažu toaletni otpad na tračnice.

Britanska obala ima više od 20 000 cjevovoda koji odvode nepročišćenu kanalizaciju u more. Ova „Kombinirana kanalizacija“, ili skraćeno BLT, smatrana je krajnjim utočištem protiv opasnosti od prelijevanja urbane kanalizacijske mreže, ali zbog jakih kiša nad posljednjih nekoliko ljeta, neka U kontinuiranoj je upotrebi. Kao rezultat toga, u Vodiču za dobre plaže koji je 2009. godine pripremilo Društvo za zaštitu mora, polovica britanskih plaža ocijenjena je neplivanjem.

Odmarališta koja ne zadovoljavaju određeni standard uključuju Rock u Cornwallu, Sandgate u Kentu i St. Postoje i vruće točke poput West Sandsa u Andrewsu, najlošije ocijenjene britanske plaže u posljednjih osam godina.

Toliko loše da je Europska unija tužila Ujedinjeno Kraljevstvo zbog potpune zabrane ispuštanja s BLT-a.

Objavljeno dana